NOVA PRAVILA ZA REZEVACIJU ULAZNICA

Obavještavamo cijenjenu publiku da s 8. ožujkom 2021. godine Kazalište uvodi nova pravila po pitanju rezerviranih ulaznica.

Naime, u proteklim mjesecima ove sezone kapacitet gledališta GKL Rijeka iznimno je smanjen te je u tom smislu dostupnost ulaznica publici limitirana. Već niz godina rezervacija ulaznica vrijedi do pola sata prije početka predstave kako bi publici dolazak u Kazalište bio što jednostavniji. Iako smo već u pisanom obliku molili publiku da obavijeste našu Blagajnu o nemogućnosti dolaska i otkazivanju rezervacije, mnoge se rezervacije i dalje nisu pravovremeno otkazivale te su mjesta u gledalištu smanjenog kapaciteta ostala neiskorištena, a ostala zainteresirana publika nije mogla doći do karte.

Stoga smo primorani promijeniti pravila poslovanja te se od 8. ožujka rezervirane ulaznice moraju kupiti najkasnije 24 sata prije izvođenja predstave. Molimo publiku koja rezervira karte da vodi računa o radnom vremenu blagajne Kazališta te da se za sve informacije obrati Blagajni na mail adresu blagajna.gklri@gmail.com. Također, karte je moguće kupiti i preko portala Mojekarte.hr.

Zahvaljujemo na razumijevanju!

Novosti

Podijeli na socijalnim mrežama
Skip to content