ULAZNICE

Ulaznice za građanstvo

 

Online kupovina karata

Zbog novonastale epidemiološke situacije uzrokovane koronavirusom predlažemo, ukoliko je moguće, da ulaznice za predstave kupujete preko portala MojeKarte.hr,  Cijena ulaznice za građanstvo: 25 kn.

Predstave za škole i vrtiće radnim danom prikazuju se u 9:30 i 11:00 h (organizirani posjet) – cijena ulaznice: 20 kn. Umirovljenici (uz predočenje članske iskaznice Matice umirovljenika Hrvatske – Udruga umirovljenika Rijeke i osobne iskaznice) – cijena ulaznice: 15 kn. Studenti – cijena ulaznice: 15 kn. Navedene cijene ulaznica ne odnose se na predstave u sklopu Revije lutkarskih kazališta.

 

Rezervacija ulaznica

Rezervacije se vrše isključivo putem maila blagajna.gklri@gmail.com.

Obavještavamo cijenjenu publiku da s 8. ožujkom 2021. godine Kazalište uvodi nova pravila po pitanju rezerviranih ulaznica.

Naime, u proteklim mjesecima ove sezone kapacitet gledališta GKL Rijeka iznimno je smanjen te je u tom smislu dostupnost ulaznica publici limitirana. Već niz godina rezervacija ulaznica vrijedi do pola sata prije početka predstave kako bi publici dolazak u Kazalište bio što jednostavniji. Iako smo već u pisanom obliku molili publiku da obavijeste našu Blagajnu o nemogućnosti dolaska i otkazivanju rezervacije, mnoge se rezervacije i dalje nisu pravovremeno otkazivale te su mjesta u gledalištu smanjenog kapaciteta ostala neiskorištena, a ostala zainteresirana publika nije mogla doći do karte.

Stoga smo primorani promijeniti pravila poslovanja te se od 8. ožujka rezervirane ulaznice moraju kupiti najkasnije 24 sata prije izvođenja predstave. Molimo publiku koja rezervira karte da vodi računa o radnom vremenu blagajne Kazališta te da se za sve informacije obrati Blagajni na mail adresu blagajna.gklri@gmail.com.

Ukoliko možete, preporučamo da ulaznice za predstave GKL Rijeka kupujete online, na portalu Mojekarte.hr. Link na online prodaju možete pronaći i na našoj web stranici.

Rezervacija ulaznica

 


Obiteljski sezonski paketi

u prodaji od 1. rujna do 14. listopada 2016.

U sezoni 2016./2017. GKL Rijeka ponovno nudi različite vrste paketa pogodnosti. Izaberite paket i ostvarite popust!

Paket PRAŠČIĆI 2 (obuhvaća ulaznice za 3 predstave za 2 osobe) = 110,00 kn
Paket PRAŠČIĆI 3 (obuhvaća ulaznice za 3 predstave za 3 osobe) = 170,00 kn
Paket PRAŠČIĆI 4 (obuhvaća ulaznice za 3 predstave za 4 osobe) = 225,00 kn

Paket MASLAČAK 2 (obuhvaća ulaznice za 5 predstava za 2 osobe) = 190,00 kn
Paket MASLAČAK 3 (obuhvaća ulaznice za 5 predstava za 3 osobe) = 280,00 kn
Paket MASLAČAK 4 (obuhvaća ulaznice za 5 predstava za 4 osobe) = 375,00 kn

Kupnjom paketa ostvaruje se popust na ulaznice od 25%! Predstave u sezonskim paketima biraju se po vlastitom izboru iz redovnog repertoara GKL-a u sezoni 2016./2017. uz obaveznu prethodnu rezervaciju mjesta.

Rezervacije ulaznica u slobodnoj prodaji vrše se na Blagajni: 051/325-690, blagajna.gklri@gmail.com

Za više informacija, pratite nas na Facebooku ili u novostima

Podijeli na socijalnim mrežama
Skip to content