Gradsko kazalište lutaka Rijeka s veseljem očekuje stotu izvedbu svog hit mjuzikla Pepeljuga! Ona će se održati u četvrtak, 15. prosinca u 18:00 sati i tako obilježiti ulazak u rasplesani prosinac u GKL-u. Pepeljuga će obilježiti svoju stotu izvedbu te doplesati i ove zime, s Elenom Brumini u naslovnoj ulozi.  Zato će mali i veliki gledatelji imati priliku pogledati priču o djevojci kojoj je par cipela promijenio život te tako uz vesele songove ispratiti zadnje dane 2016. godine!

 

Dok će vas u Kazalištu dočekati već dobro poznata glumačka ekipa, u ulozi Kraljice i Majke iznimno u prosincu nastupat će glumica Leonora Surian.

 

U ostalim ulogama naći će se Goran Zelić, Alex Đaković, Zlatko Vicić, Andrea Špindel i Petra Šarac.

Tekst potpisuje Magdalena Lupi Alvir (prema braći Grimm i Charlesu Perraultu), redateljica, koreografkinja i scenografkinja je Mojca Horvat, dok glazbu potpisuje Duško Rapotec Ute.

 

Pepeljuga je nastupila u mnogim gradovima Hrvatske – Zagrebu, Puli, Opatiji, Splitu, Hvaru, Čakovcu, a u Šibeniku je 2014. godine otvorila 54. međunarodni dječji festival popraćena izravnim prijenosom na televizijskom programu.

Podijeli na socijalnim mrežama
Skip to content