25. revija lutkarskih kazališta: izmjene programa

Zbog objektivnih razloga otkazano je gostovanje predstave „Vuka se ne bojim ja“ u izvedbi Kazališne družine Pinklec, Čakovec, koje se trebalo održati na jubilarnoj 25. reviji lutkarskih kazališta 2. studenog u 19:00 sati te 3. studenog u 17:30 i 19:30 sati u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku. Budući da je u sklopu izvedbe 3. studenoga u 19:30 sati ujedno planirano i svečano otvorenje 25. Revije, ono će se sada održati 4. studenog 2020. u 19:00 sati u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku s predstavom „Palčica“ u izvedbi Gradskog kazališta lutaka Split.
Nadalje, novost u programu Revije je izvedba predstave „Oh la la“ Gradskog kazališta lutaka Rijeka u koprodukciji s Dječjom kućom umjetnosti, Ljubljana, Slovenija i Kolektivom Ma-Théâ Centra za dječju kreativnost, Tinqueux, Francuska koja je na repertoaru festivala 3. studenog 2020. u 18:00 sati u Gradskom kazalištu lutaka Rijeka.
Također, radionica Teatra Oz „Čarobni napitci u operi“ neće se održati u Gradskom kazalištu lutaka Rijeka, već u atriju Hrvatskog kulturnog doma na Sušaku u istim terminima.
25. revija lutkarskih kazališta održava se od 2. do 10. studenoga, a cjelokupni program nalazi se na stranici Gradskog kazališta lutaka Rijeka, na podstranici Revije.

Novosti

Podijeli na socijalnim mrežama
Skip to content