25. revija lutkarskih kazališta

Jubilarna 25. revija lutkarskih kazališta, koja će se ove godine održati od 2. do 10. studenog, u Rijeku donosi čak 10 predstava, kao i raznolik radionički i popratni program.

Tijekom 25 godina postojanja, naša je Revija izrasla u međunarodnu manifestaciju iznimne kvalitete i svake godine iznova okuplja respektabilne lutkare i lutkarska kazališta iz Hrvatske i inozemstva. Međutim, zbog situacije uzrokovane koronavirusom, ove godine naglasak je na hrvatskim kazalištima – moći ćete uživati u predstavama Kazališne družine Pinklec, Gradskog kazališta lutka Split, Kazališta lutaka Zadar, Zagrebačkog kazališta lutaka, Teatra Puna kuća, Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića u Osijeku, Teatra Poco Loco i Kazališne družine Teatar Fort Forno. Budući da je cijela jubilarna Revija pod znakom EPK Rijeka 2020, realizirat će se i suradnja EPK gradova te će nam se pridružiti i naši dugogodišnji suradnici iz regije iz Lutkovnog gledališča Maribor, Slovenija i Lutkarskog kazališta Mostar, Bosna i Hercegovina. Program Revije održavat će se u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku, Gradskom kazalištu lutaka, Galeriji Kortil i RiHub-u.

Pretprodaja ulaznica po povoljnijoj cijeni započinje 19. listopada i traje do 25. listopada, a rezervacija i prodaja ulaznica po redovnoj cijeni od 26. listopada.
Sve informacije o programu, terminima i ulaznicama moći ćete uskoro pronaći na našoj web stranici!

Podijeli na socijalnim mrežama
Skip to content