Osim sudjelovanja na Festivalu srca, ansambl GKL-a sudjeluje i na 17. vukovarskom lutkarskom proljeću s predstavom “Izgubljena priča – Ivica i Marica”. Ansambl GKL-a će u Vukovaru boraviti od 25. do 30. ožujka 2012. Na tradicionalnom godišnjem susretu hrvatskih kazališta lutaka kao gosti sudjeluju i kazališta lutaka iz susjednih zemalja.

U travnju  GKL Rijeka  sudjeluje na Naj, naj naj festivalu u Zagrebu s predstavom “Veli Jože” Vladimira Nazora, redatelja Renea Medvešeka, 4. travnja.  S istom predstavom Gradsko kazalište lutaka Rijeka sudjeluje na Festivalu hrvatske drame za djecu “Mali Marulić” u Splitu, od 14. do 16. travnja 2012.

19. travnja bit će u Kazalištu Gandusio u Rovinju izvedena jedna od omiljenih predstava – “Tri praščića” J. Jaroša.

Gradsko kazalište lutaka Rijeka također ima čast sudjelovati u programu “Maribor – europska prijestolnica kulture” s predstavom “Slavuj” redatelja Laryja Zappije, predstava s kojom će Kazalište inače sudjelovati na UNIMA-e 2012. u svibnju u Kini, što je za Gradsko kazalište lutaka Rijeka i Hrvatsku velika čast, budući je izabrano kao jedino kazalište iz naše zemlje!

Podijeli na socijalnim mrežama
Skip to content