Gradsko kazalište lutaka Rijeka ima vlastiti webshop

Gradsko kazalište lutaka Rijeka od jučer ima svoj vlastiti web dućan, odnosno webshop, gdje se ulaznice za predstave i programe na repertoaru Kazališta mogu kupiti online i to bez naplate prodajne usluge. Webshop, novitet u načinu poslovanja, za riječke je lutkare izradila i donirala tvrtka Moje karte.

Ulaznice za predstave i programe Gradskog kazališta lutaka Rijeka do sada su se mogle kupiti na dva načina – putem blagajne Kazališta i online putem platforme Moje karte, a sada se mogu kupiti i online u webshopu Gradskog kazališta lutaka Rijeka. Razlika u ove dvije mogućnosti online kupnje ulaznica je ta da se putem platforme Moje karte plaća i prodajna usluga u iznosu od 0,70 eura (bivših 5,00 kuna) po ulaznici (PDV uključen), dok putem webshopa te naknade nema. Webshop, kojime se mogu ponuditi i brojne nove mogućnosti za korisnike, donacija je tvrtke Moje karte s kojom Kazalište surađuje već nekoliko godina.

„Naša tvrtka puno radi s kulturnim institucijama i ustanovama i vidimo koliko se neki od njih trude da sa svojim korisnicima razviju poseban odnos povjerenja i lojalnosti. Preko naše platforme i cjelovitog rješenja Ticket Box riječki kazalištarci uskoro će moći razvijati brojne novosti za svoju publiku, programe vjernosti, darovnih kartica ili što god požele. Prepoznali smo želju ravnateljice da razvija ustanovu u tom smjeru i bude u korak sa svjetskim trendovima, ali zbog pomanjkanja budžeta nisu imali mogućnost da to i ostvare. Zato smo i mi sretni što smo im to mogli omogućiti, na radost svih Riječana i njihovih gostiju“, rekao je direktor tvrtke Moje karte Zoran Bistrički.

Webshop Gradskog kazališta lutaka Rijeka nalazi se na službenoj web stranici Kazališta – www.gkl-rijeka.hr te na poveznici https://gkl-rijeka.mojekarte.hr/hr/all.html gdje publika odmah može i kupiti ulaznice za predstavu koja je ovaj tjedan na repertoaru, a to je kultna „Šuma Striborova“ autorice Ivane Brlić Mažuranić i redatelja Laryja Zappie. Predstava igra u standardnim terminima za građanstvo, odnosno u četvrtak 26. siječnja u 18:00 sati, petak 27. siječnja u 18:00 sati te u subotu 28. siječnja u 11:00 i 18:00 sati. Cijena ulaznice u slobodnoj prodaji iznosi 4,00 eura (30,14 kuna) po osobi.

„Jako smo sretni i zahvalni našem partneru, tvrtki Moje karte, što nam je donirala webshop aplikaciju jer i kultura mora pratiti trendove. Ne želimo samo podizati kvalitetu svojih programa i izvedbi, već i kontinuirano poboljšavati korisničko iskustvo naše vjerne publike. Tako se od sada ulaznice mogu kupovati na našim web stranicama gdje troška obrade neće biti pa je i ukupna cijena za građane nešto niža. No, posebno nas veseli što nam ova nova i moderna aplikacija omogućava razne druge pogodnosti za korisnike pa uskoro možete očekivati i nova iznenađenja“, istaknula je ravnateljica Gradskog kazališta lutaka Rijeka Magdalena Lupi Alvir.

Zahvaljujući vlastitom webshopu, Gradsko kazalište lutaka Rijeka lakše će upravljati prodajom i promocijom jer će u realnom vremenu moći pratiti interes i prodajne rezultate i reagirati, ako se za tim ukaže potreba. Osim bolje prodaje i više marketinških alata, riječki lutkari ovim naprednim rješenjem osiguravaju i punu transparentnost poslovanja.

Novosti

Podijeli na socijalnim mrežama
Skip to content