Javni poziv kazalištima za 29. reviju lutkarskih kazališta

s veseljem najavljujemo da će se 29. revija lutkarskih kazališta održati od 3. do 10. studenoga 2024. u Rijeci.

Pozivamo lutkarska i dječja kazališta da prijave svoje predstave ukoliko žele ući u selekciju Festivala. Svako kazalište može prijaviti jednu predstavu, a prijave se primaju do 7. travnja 2024. Kazališta koja uđu u selekciju bit će o tome obaviještena do 30. lipnja 2024. Organizator zadržava pravo selekcije predstave i po pozivu. Napominjemo da će pri selekciji kvalitativni element predstave biti rukovodeći, a najveći broj predstava bit će namijenjen vrtićkom i mlađem školskom uzrastu.

Festival osigurava honorar kazalištima u maksimalnom iznosu od 600 eura za najviše tri izvedbe, snosi troškove hotelskog smještaja s doručkom za maksimalno 14 osoba, organizirane prehrane (ručak i večera) te tehničku podršku. Putne troškove kazališta snose sama.

Na Reviji se dodjeljuje jedna nagrada – nagrada publike „Domino“.

Molimo sve zainteresirane da e-mailom dostave video snimke prijavljene predstave linkom na objavljeni zapis na internetu, popunjenu prijavnicu, tehničku listu, fotografije, kratak sadržaj predstave uz glumačku i autorsku podjelu. Nepotpune prijave neće se uzimati u razmatranje. Prijave se dostavljaju na mail adresu gradsko-kazaliste-lutaka@ri.t-com.hr

Za dodatne informacije, slobodno se obratite na istu adresu.

Prijavnica na reviju.

Novosti

Podijeli na socijalnim mrežama
Skip to content