Krenule prijave na programe trećeg dječjeg festivala Tobogan

Uskoro jurimo niz treći Tobogan, u Rijeci nas od 26. lipnja do 10. srpnja očekuju dva tjedna kulture, edukativnih programa i zabave, a prijave na programe Tobogana su u tijeku!

Tobogan pretvara početak ljetnih praznika u sadržajno i bogato razdoblje za djecu u kojem kultura i kreativnost imaju istaknuto mjesto. Izuzetno bogat program donosi brojna različita besplatna događanja poput predstava i filmskih projekcija, koncerata, urbanih šetnji, igara, radionica i drugih sadržaja, na raznim gradskim lokacijama, od kino-dvorana, kazališta, knjižnica i muzeja do gradskih parkova, trgova, ulica i plaža.

Program nastaje zajedničkim trudom i radom ovih organizacija: Gradsko kazalište lutaka Rijeka, Art-kino, Gradska knjižnica Rijeka, Muzej moderne i suvremene umjetnosti, Vijeće mladih Benčić i RIJEKA 2020 d.o.o.

Detaljne informacije o načinu prijave pronađite na internetskoj stranici tobogan.rijeka2020.eu, a moguće se prijaviti i fizički, u RiHubu na adresi Ivana Grohovca 1A. Požurite! Prijave se zaprimaju do popunjenja mjesta.

Novosti

Podijeli na socijalnim mrežama
Skip to content