„Trsatski zmaj“, predstava koja govori o našem i Vašem gradu, gradu Rijeci, premijerno će se izvesti u četvrtak 12. ožujka 2015. godine u 18.00 sati u Gradskom kazalištu lutaka Rijeka. Autorski projekt naših glumaca-lutkara Davida Petrovića i Alexa Đakovića inspiriran je istoimenom slikovnicom Velida Đekića, publicista i novinara te istraživača riječke baštine, a glavni junak priče i pravi domaći heroj upravo je Trsatski zmaj.
Povodom predstave „Trsatski zmaj“ Gradsko kazalište lutaka Rijeka organizira nagradnu igru tražilicu „Pronađi zmaja!“ Što Vam je činiti? U knjižnicama, dućanima, sportskim objektima i ostalim raznim mjestima diljem našega grada Rijeke nalaze se crteži Zmaja. Dovoljno je da ih pronađete četiri te njihove lokacije i poruke koje Zmajevi nose dojavite na mail adresu gradsko-kazaliste-lutaka@ri.t-com.hr zajedno sa svojim imenom i prezimenom te kontaktom. Pet najbržih nalaznika na poklon dobiva dvije ulaznice za premijeru predstave „Trsatski zmaj“, dok će idućih deset nalaznika dobiti po jednu ulaznicu za reprizu iste predstave u tekućoj kazališnoj sezoni, a datum će odabrati sami. Također, jedna od nagrada bit će poziv na generalnu probu „Trsatskog zmaja“.
Nagradna igra traje od ponedjeljka, 16. veljače do nedjelje 8. ožujka 2015. godine, a imena sretnih dobitnika bit će objavljena u ponedjeljak 9. ožujka 2015. godine na našim internetskim stranicama i Facebook profilu Kazališta.
Požurite i pronađite Zmaja!

Smjernice pomoću kojih ćete lakše pronaći Zmaja:
1. Gdje se posuđuju knjige za velike i male čitatelje?
2. U kojem su kazalištu glavni junaci predstave lutke?
3. Gdje se kupuje kvalitetna obuća za najmlađe?
4. Gdje se sve veliki i mali ljubitelji sporta mogu rekreirati?
5. U koju ustanovu idemo ako želimo upoznati čari biljnog i životinjskog svijeta?
6. Gdje se u staroj jezgri grada Rijeke možemo zasladiti?
7. Gdje se znatiželjnici mogu informirati o zbivanjima u našem gradu?
8. Gdje se kupuju karte za domaća i inozemna putovanja?
9. Od kuda najbolje vidimo zvijezde?

Podijeli na socijalnim mrežama
Skip to content