Nova premijera predstave za najmlađe, Beba Bebač!

29. svibnja 2016. u 18,00 sati premijerno će se prikazati nova predstava i autorski projekt Davida Petrovića, Beba Bebač! I oni najmlađi sada mogu na poseban način doživjeti kazalište lutaka, kroz avanture svojih vršnjaka, dok će roditelji i oni koji to uskoro žele postati imati priliku prisjetiti se ili pripremiti na sve vesele (ne)zgode roditeljstva iz stvarnog života.
Beba Bebač predstava je o bebama, njihovim roditeljima i odrastanju u prvoj godini života.Priča započinje s roditeljima koji tek očekuju rođenje svojih blizanaca pa tata odlučuje mami dočarati njihov budući život s bebama. Djevojčica beba i dječak Bebač suočavaju se s raznim izazovima kao što su grčevi, puzanje, ustajanje, posrtanje… I dok bebe razvijaju svoj vlastiti jezik, jezik zvukova i slika koji ih vodi u istraživanje svijeta, mama i tata ne znaju što znači leeee, neeee, aaaa. I tako do najsitnijih detalja samo bebama svojstvenim.
Dok će ova predstava odrasle podsjetiti da je uistinu važno činiti greške pa iznova pokušavati i učiti, mališani će se možda po prvi put susresti s lutkarskom umjetnošću te u tom, za njih novom, doživljaju pronaći kazališni ushit koji će ih pratiti u odrastanju.

Podijeli na socijalnim mrežama
Skip to content