„Nove zgode Wande LaVande“ umjesto predstave „Koka Kokone“

Zbog bolesti glumca otkazuju se izvedbe predstave „Koka Kokone“ autora Enesa Kiševića i redatelja Roberta Waltla planirane za četvrtak 24. ožujka u 18:00 sati, petak 25. ožujka u 18:00 sati te subotu 26. ožujka u 18:00 sati.

U tim istim terminima, umjesto predstave „Koka Kokone“, na repertoaru Gradskog kazališta lutaka Rijeka bit će predstava „Nove zgode Wande Lavande“ autorice Jelene Tondini i redateljice Morane Dolenc. „Nove zgode Wande LaVande“ nastavak je popularne predstave i sada već ikone riječkog lutkarskog kazališta – „Wande LaVande“. U svojim novim avanturama, dobronamjerna i vedra creska ovčica Wanda LaVanda nastavlja uveseljavati djecu i promicati ideju prihvaćanja različitosti. No, ovom prigodom upoznajemo i nove likove s visina, nizina i podmorja, od kojih su neki karakteristični upravo za primorski kraj – Bjeloglavog supa i Sipu, Ježa i Mrava, koji nas podučavaju o vrijednostima zajedništva i prijateljstva. Predstavu za uzrast 3+ izvode Zlatko Vicić i Tilen Kožamelj.

Moli se publika koja je već kupila ulaznice za predstavu „Koka Kokone“ da se za sve informacije jave na mail blagajne Kazališta – blagajna.gklri@gmail.com.

Novosti

Podijeli na socijalnim mrežama
Skip to content