Najesen kreće novi projekt glazbeno-likovnih radionica u Gradskom kazalištu lutaka Rijeka. Radionice će voditi magistrica povijesti umjetnosti Barbara Kežić.
Prvi ciklus radionica počinje 20. rujna 2012. i završava 20. prosinca, a namijenjena je uzrastu od 5 do 10 godina. Radionice će se odvijati dvaput tjedno kroz dva školska sata, i to utorkom (17-18, 30 sati) i četvrtkom (18, 15 – 19, 45).
Osim kreativne, radionice će imati i ekološki karakter. Naime, kroz radionicu će djeca upotrebljavati samo prirodni i reciklirani materijal i naučiti čuvati okoliš.
Krajnja će produkcija radionice biti izložba odnosno prezentacija radova, a prihod će ići u dobrotvorne svrhe – kao donacija dječjim bolnicama, prihvatilištu za napuštene životinje i sl.
Tako će djeca osim svoje kreativnosti proširivati i ekološku kao i humanitarnu svjesnost, čime radionica dobiva i dodatnu dimenziju.
Prijave se vrše na tri načina:
– u poštanskom sandučiću Gradskog kazališta lutaka Rijeka (prijava za radionicu), Blaža Polića 6, 51 000 Rijeka u dvorištu Kazališta;
– putem e-maila na gradsko-kazaliste-lutaka@ri.t-com.hr;
– putem telefona 051/325-680 od 27. kolovoza do 15. rujna.

Prijava mora sadržavati podatke o imenu i prezimenu, kontakt broju telefona ili mobitela te e-maila, te dob djeteta koje prijavljujete na radionicu.
Broj je ograničen na 15 djece, po popularnoj cijeni od 200 kuna mjesečno.

Podijeli na socijalnim mrežama
Skip to content