Obavijest i preporuke za publiku

Poštovana i draga publiko,

Prema preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19 tijekom održavanja profesionalnih umjetničkih izvedbi, kulturnih programa i manifestacija molimo Vas da:

  • Ukoliko možete, ulaznice za predstave GKL Rijeka kupujete online na portalu Mojekarte.hr.
  • Ukoliko ulaznice kupujete na blagajni GKL Rijeka (Blaža Polića 3), rezervacije se vrše isključivo putem maila blagajna.gklri@gmail.com, a moraju se kupiti najkasnije 30 minuta prije početka održavanja programa na blagajni koja je otvorena sat vremena prije početka svake izvedbe.
  • Ljubazno molimo da, ukoliko iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na predstavu, pravovremeno obavijestite našu Blagajnu o otkazivanju Vaše rezervacije. Na taj način omogućit ćete drugim gledateljima da dođu do karte i da uživaju u predstavi, a našim glumcima da odigraju predstavu pred što punijim gledalištem!

Blokovi sjedećih mjesta sastoje se od dvije, tri ili četiri stolice, ovisno o broju članova obitelji, odnosno grupe koja zajedno dolazi te se publika moli da na taj način rezervira, odnosno kupuje svoje ulaznice.

  • Prilikom ulaska u prostore Kazalište dezinficirate ruke. Sredstvo za dezinfekciju ruku nalazi se na pultu u atriju Kazališta i u prostoru blagajne.
  • Za vrijeme boravka u kazalištu poštujete preporučeni fizički razmak između osoba od 1.5 metra.
  • Pratite upute kazališnih djelatnika vezano za redoslijed ulaska i izlaska iz dvorane. Ulazak će biti na prednja vrata i ulazit će najprije gledatelji s udaljenijim mjestima u gledalištu i tako po redu. Prilikom izlaska iz dvorane, koji će također biti na istim prednjim vratima, izlazit će gledatelji najprije iz prvoga reda pa nadalje.
  • Koristite samo one sjedalice koje su naznačene na Vašim ulaznicama.
  • Ne dolazite ako imate povišenu tjelesnu temperaturu (višu od 37.2 °C), ako se osjećate bolesno ili imate bilo koje znakove bolesti.
  • Prema odluci Stožera civilne zaštite, od 5. listopada 2020. obavezno je pravilno korištenje maski za lice ili medicinskih maski u svim javnim zatvorenim prostorima.

 

Svi prostori Kazališta redovito se prozračuju, čiste i dezinficiraju.

 

S nestrpljenjem Vas očekujemo!

 

Vaše Gradsko kazalište lutaka Rijeka

 

Podijeli na socijalnim mrežama
Skip to content