Zbog bolesti glumice otkazuje se predstava „Oh la la“ autora Bernarda Friota i Hervéa Tulleta te redateljice Mateje Bizjak Petit, koja je na repertoaru Gradskog kazališta lutaka Rijeka trebala biti u srijedu, 11. studenog u 17:30 i 19:00 sati, četvrtak, 12. studenog u 17:30 i 19:00 sati, petak, 13. studenog u 17:30 i 19:00 sati te u subotu, 14. studenog u 11:00 i 18:00 sati. Umjesto spomenute predstave, publika će u istim terminima moći pogledati hit predstavu „Izgubljena priča: Ivica i Marica“ autorice Vedrane Balen Spinčić (prema braći Grimm) i redatelja Serđa Dlačića.

To je priča o bratu i sestri koji se susreću s mnogim nedaćama , fantastičnim bićima i preokretima. Tako su glumci s malim, putujućim kazalištem, iz prašnjavog kovčega izvukli na svjetlo dana tj. pod kazališne reflektore ovu staru priču i osvježenu je ispričali 200 godina nakon njena prvog zapisa. U viđenju “Ivice i Marice” riječkih lutkara, priča zadržava svoju izvornu fabulu, ali djeluje vrlo suvremeno. Osim zabave i napetosti, publika iz predstave može iščitati i plemenitu poruku o zajedništvu i pobjedi dobra nad zlim.

Predstava je za uzrast 3+, a izvode ju Karin Fröhlich i David Petrović.

Publika koja je već kupila ulaznice za predstavu „Oh la la“, a ne želi gledati zamjensku predstavu neka se javi na mail blagajne Kazališta blagajna.gklri@gmail.com.

Zahvaljujemo na razumijevanju!

Podijeli na socijalnim mrežama
Skip to content