Otkazana “Wanda Lavanda” u četvrtak, “Tri praščića” igraju u petak i subotu

Zbog bolesti glumica otkazuje se predstava „Wanda Lavanda“ autorice Jelene Tondini i redateljice Morane Dolenc, koja je na programu Gradskog kazališta lutaka Rijeka trebala biti u četvrtak, 19. prosinca u 18:00 sati. Umjesto spomenute predstave, u petak 20. prosinca u 18:00 sati te u subotu 21. prosinca u 11:00 i 18:00 sati publika će moći pogledati predstavu autora Jiri Jaroša „Tri praščića“, koju je prema Želimiru Prijiću redateljski obnovio Serđo Dlačić.

Priča je to o tri praščića koja su krenula u svijet, prolazeći pokraj mnogih lijepih stvari i predjela, veseleći se životu i svemu što on donosi, pa čak i kad im donese Vuka – umišljenog i proždrljivog – koji čini sve moguće i nemoguće stvari da bi se domogao slatkog zalogaja. Je li se uspio domoći praščića i tko je koga nadmudrio, vidjet ćete na kraju predstave!

Publika koja je već kupila ulaznice za predstavu „Wanda Lavanda“, a ne želi gledati zamjensku predstavu neka se javi na blagajnu kazališta (Blaža Polića 3) za povrat novca u radno vrijeme blagajne, a najkasnije do početka izvedbe.

Zahvaljujemo na razumijevanju!

Novosti

Podijeli na socijalnim mrežama
Skip to content