Ovaj tjedan „Nove zgode Wande LaVande“ umjesto predstave „Flekavac“

Zbog bolesti glumca otkazuju se izvedbe predstave „Flekavac“ autorice Nine Mitrović i redateljice Renate Carole Gatica planirane za četvrtak 18. ožujka u 17:30 i 19:00 sati, petak 19. ožujka u 17:30 i 19:00 sati te subotu 20. ožujka u 11:00 i 18:00 sati.

U tim istim terminima, umjesto predstave „Flekavac“, na repertoaru Gradskog kazališta lutaka Rijeka bit će predstava „Nove zgode Wande Lavande“ autorice Jelene Tondini i redateljice Morane Dolenc. „Nove zgode Wande LaVande“ nastavak je popularne predstave i sada već ikone riječkog lutkarskog kazališta – „Wande LaVande“. U svojim novim avanturama, dobronamjerna i vedra creska ovčica Wanda LaVanda nastavlja uveseljavati djecu i promicati ideju prihvaćanja različitosti. No, ovom prigodom upoznajemo i nove likove s visina, nizina i podmorja, od kojih su neki karakteristični upravo za primorski kraj – Bjeloglavog supa i Sipu, Ježa i Mrava, koji nas podučavaju o vrijednostima zajedništva i prijateljstva. Predstavu za uzrast 3+ izvode Zlatko Vicić i Petra Vučković.

Moli se publika koja je već kupila ulaznice za predstavu „Flekavac“ da se za sve informacije jave na mail blagajne Kazališta blagajna.gklri@gmail.com.

Novosti

Podijeli na socijalnim mrežama
Skip to content