Posebni božićno-novogodišnji poklon – umjetnički kalendar “San svake lutke” GKL-a, autora Petra Fabijana stigao je čarobnim saonicama Djeda Mraza na Korzo!

Budući da smo u božićnom raspoloženju, svaki kupljeni kalendar na Korzu ili blagajni, umanjuje se za 30 kuna – u vrijednosti ulaznice u GKL-u u vrijednosti od 30 kuna (koji vrijedi za dvije osobe). Dakle, za cijenu od 70 kuna svaki kupac kalendara dobiva i 2 ulaznice za predstavu u GKL-u!

Svakim radnim danom, u jutarnjim satima,  sa saonicama Djeda Mraza na Korzo silazi Sob i na saonicama Djeda Mraza donosi umjetnički kalendar Gradskog kazališta lutaka Rijeka za 2012., “San svake lutke”, autorski rad Petra Fabijana.

Lutke su ove godine izišle na ulice Rijeke, pa će Riječani i Riječanke na kalendaru vidjeti lutke koje šeću po Trsatu, piju u poznatim riječkim kafićima, poziraju na fotogeničnim mjestima uz Rječinu, trče po Korzu i odmaraju po riječkim parkovima.

Prekrasni kalendar možete imati i vi. Dovoljno je da prošećete Korzo između 10, 30 i 13 sati svakog jutra te da susretnete Soba koji će sa svojim veselim saonicama Djeda Mraza šetati Korzom.

Kalendar se može za građanstvo se mogu kupiti radnim danom od 9 do 12 sati ili sat prije početka  predstave u novouređenom prostoru blagajne GKL Rijeka, Blaža Polića 3 ili se u isto vrijeme može izvršiti rezervacija ulaznica na tel. (051) 325-690.

Podijeli na socijalnim mrežama
Skip to content