Poziv za prijave na 24. reviju

S veseljem najavljujemo da će se 24. Revija lutkarskih kazališta održati od 4. do 10. studenoga 2019. u Rijeci.

Kao i svake godine, pozivamo sva lutkarska i dječja kazališta u Hrvatskoj i inozemstva da prijave svoje predstave ukoliko žele ući u selekciju Festivala. Broj prijava po kazalištu nije ograničen, a primaju se do 8. travnja 2019. Kazališta koja uđu u selekciju bit će o tome obaviještena do 10. srpnja 2019. Organizator zadržava pravo selekcije predstave i po pozivu. Napominjemo da će pri selekciji kvalitativni element predstave biti rukovodeći te da će u selekciju ući 8 do 10 predstava.

Glavni program Revije bit će koncipiran kroz tri bloka koji se referiraju na ciljani uzrast: vrtićki, školski te za mlade i odrasle. Najveći broj predstava bit će namijenjen vrtićkom i mlađem školskom uzrastu. S obzirom da je GKL Rijeka programski partner T.D. EPK Rijeka 2020, kroz Reviju se provodi i program pod nazivom „EPK na Reviji“.

Organizator snosi troškove hotelskog smještaja, tri obroka za sudionike (po dogovoru), dio troškova prijevoza te osigurava tehničku podršku.

Molimo sve zainteresirane da na adresu Gradskog kazališta lutaka Rijeka pošalju video snimke prijavljene predstave (putem dvd-a ili linkom na objavljeni zapis na internetu), a e-mailom dostave popunjenu prijavnicu, tehničku listu, fotografije, kratak sadržaj predstave uz glumačku i autorsku podjelu.

Prijavnica za 24. reviju

Podijeli na socijalnim mrežama
Skip to content