Program Gradskog kazališta lutaka na Riječkim ljetnim noćima +

Festival Riječke ljetne noći pod nazivom Riječke ljetne noći + ove godine će se održavati od 1. do 22. srpnja. Nositelj i organizator programa je HNK Ivana pl. Zajca, a sudjeluju i Gradsko kazalište lutaka Rijeka, riječki Muzej moderne i suvremene umjetnosti, Art-kino Rijeka, Muzej grada Rijeke, Prirodoslovni muzej, Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja te Hrvatski muzej turizma Opatija.

Glavna novina ovogodišnjeg festivala je interdisciplinarnost festivalskog programa te na taj način Riječke ljetne noći prestaju biti samo izvedbeno umjetnički program te se obraćaju puno širem krugu publike.

Na dan otvorenja festivala u 19:00 sati u Gradskom kazalištu lutaka bit će održana prezentacija dramsko-lutkarske ljetne radionice za djecu „Čudesna ljetna noć“. Ulaz je slobodan uz podizanje ulaznica.
GKL Rijeka svojim sudjelovanjem pomoći će i u inauguraciji nekih novi scena i prostora EPK-a pa će tako pričopredstava Mala sirena biti izvedena u dvorištu buduće Dječje kuće u kompleksu Benčić. Osim Male sirene, na repertoaru su i naše predstave Beba Bebač i Snjeguljica d.d.

Predstave će se izvoditi prema sljedećem rasporedu:
Snjeguljica d.d. – 2. i 3. srpnja u 21:00h na Trgu Matije Vlačića
Beba Bebač – 5. i 6. srpnja u 18:00 i 19:00 u Botaničkom vrtu Prirodoslovnog muzeja Rijeka
Pričopredstava: Mala sirena – 7, 8. i 9. srpnja u 21:00h u dvorištu buduće Dječje kuće, kompleks Benčić

Cijene ulaznica na predstave GKL-a:
– 30,00 kn po osobi
– „Lutkarski paketić“ – 8 i više ulaznica – 25% popusta

Rezervacija i kupnja ulaznica na blagajni HNK Ivana pl. Zajca – Verdijeva 5a, tel. 051/337-114; blagajna@hnk-zajc.hr. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati, a subotom od 9 do 13 sati i sat vremena prije početka programa na lokaciji.

Online prodaja ulaznica: www.ulaznice.hr
INFO: Služba Prodaje HNK Ivana pl. Zajeca, tel. 051/355-917; 335-924; prodaja@hnk-zajc.hr

Novosti

Podijeli na socijalnim mrežama
Skip to content