U umjetničkom i inspirativnom ambijentu kafića “Cukar i kafe” u Rijeci, u subotu, 3.12. 2011. u 10, 30 sati, održat će se promocija umjetničkog kalendara Gradskog kazališta lutaka Rijeka za 2012. “San svake lutke”, autorski rad Petra Fabijana. Na promociju stiže i poseban gost iznenađenja, a održat će se i radionica izrade lutaka za djecu. Pozivamo djecu  i njihove roditelje da u subotnje jutro dođu izraditi Djeda Mraza!

Lutke su ove godine izišle na ulice Rijeke, pa će Riječani i Riječanke na kalendaru vidjeti lutke koje šeću po Trsatu, piju u poznatim riječkim kafićima, poziraju na fotogeničnim mjestima uz Rječinu, trče po Korzu i odmaraju po riječkim parkovima.

O umjetničkom kalendaru “San svake lutke”, autorskom radu Petra Fabijana,  i Petrovu profesionalnu radu govorit će likovna kritičarka Nadežda Elezović.

Kalendar će se u subotu moći kupiti po posebnoj, promotivnoj cijeni od 50 kuna, dok će mu regularna cijena iznositi 70 kuna. Kalendar će tijekom prosinca stići saonicama Djeda Mraza na Korzo!

Od 11 do 12 sati održat će se igraonica radionica izrade lutaka koju će voditi djelatnice Gradskog kazališta lutaka Rijeka, a gdje će djeca i njihovi roditelji moći provesti kreativno subotnje jutro i izraditi Djeda Mraza te ga ponijeti svojoj kući.

Od 12 do 13, 30 sati posjetitelji i posjetiteljice moći će uživati u animaciji lutaka uživo koju će izvesti  glumci i glumice GKL-a.

Pozivamo male i velike da dođu u “Cukar i kafe”na zajedničku igru i obiteljsko kreativno subotnje jutro!

Podijeli na socijalnim mrežama
Skip to content