Small Size Days: predstava “Flekavac” u GKL Rijeka

Predstavom „Flekavac“ autorice Nine Mitrović i redateljice Renate Carole Gatice u petak i subotu, 31. siječnja i 1. veljače 2020. u Gradskom kazalištu lutaka Rijeka obilježit će se kazališni dani za najmlađe – Small Size Days.

Small Size Days dani su posvećeni izvedbama, radionicama i ostalim aktivnostima za djecu od 0 do 6 godina starosti koji okupljaju one najmlađe i njihove obitelji, odgajatelje i ostale dionike kako bi ukazali na važnost umjetnosti i njeno značenje u našim životima, od rođenja pa sve do starosti. Događaj provodi Small Size mreža, čiji je član i Gradsko kazalište lutaka Rijeka.

Gradsko kazalište lutaka Rijeka ove je godine za svoju najmlađu publiku pripremilo predstavu autorice Nine Mitrović i redateljice Renate Carole Gatice „Flekavac“. Ova topla i duhovita priča o jednom neurednom dječaku, Flekavcu, koji dane provodi radeći nestašluke, o njegovoj mami u kojoj će se prepoznati mnoge mame, neobičnim prijateljstvima i zanimljivim likovima poput neozbiljnog odraslog prijatelja Letećeg Milivoja, prijateljice štreberice i duhovitih braće blizanaca, progovara o aktualnim temama odrastanja danas, prihvaćanju odgovornosti, odnosu roditelja i djece, odgoju, no isto tako i o prostorima dječje slobode i kreativnosti.

Predstava je za uzrast 5+, a igrat će se u četvrtak 30. siječnja u 18:00 sati te u sklopu Small Size Days-a u petak 31. siječnja u 18:00 sati i u subotu, 1. veljače u 11:00 i 18:00 sati.

Rezervacije i prodaja ulaznica vrši se na blagajni Kazališta (Blaža Polića 3) radnim danom od 9 do 12 sati (051 325 690, blagajna.gklri@gmail.com) te sat vremena prije početka predstave.

Više o Small Size Days u knjižici ovdje: Small_size_days_2020 .

Novosti

Podijeli na socijalnim mrežama
Skip to content