Small Size Days: Predstava „Koka Kokone“ u GKL Rijeka

Predstavom „Koka Kokone“ autora Enesa Kiševića i redatelja Roberta Waltla u petak i subotu, 25. i 26. siječnja u Gradskom kazalištu lutaka Rijeka obilježit će se kazališni dani za najmlađe – Small Size Days.

Small Size Days dani su posvećeni izvedbama, radionicama i ostalim aktivnostima za djecu od 0 do 6 godina starosti koji okupljaju one najmlađe i njihove obitelji, odgajatelje i dionike kako bi prepoznali važnost umjetnosti i njeno značenje u našim životima, od rođenja pa sve do starosti. Događaj provodi Small Size mreža, čiji je član i Gradsko kazalište lutaka Rijeka, te je dio je šire skupine aktivnosti europskog projekta Small Size, izvedbene umjetnosti za najmlađe.

GKL Rijeka za svoju je najmlađu publiku ove godine pripremilo poznatu predstavu autora Enesa Kiševića i redatelja Roberta Waltla „Koka Kokone“. Priča je poznata: Koka Kokone uprljala je jednom nožicu. Od mame naviknuta da joj se bez pogovora ispunjavaju sve želje, zatražila je tako od jednoga Grma što joj se našao na putu da joj on očisti nožicu. Kad je Grm odbio, Koka Kokone pozvala je Kozu da brsti neposlušni Grm… Ova nas priča uči kako naše hirovite naredbe drugi ne moraju prihvaćati te da na svijetu postoji dobro, ali postoji i zločestoća koja može pokrenuti cijeli lanac nemira makar bila sitna.

Predstava je za uzrast 2+, a igrat će u četvrtak 24. siječnja u 18 sati te u sklopu Small Size Daysa u petak, 25. siječnja u 18 sati i u subotu, 26. siječnja u 11 i 18 sati.

Rezervacije i prodaja ulaznica vrši se na blagajni GKL Rijeka (Blaža Polića 3) radnim danom od 9 do 12 sati (051 325 690, blagajna@gkl-rijeka.hr) te sat vremena prije početka predstave.

Više o Small Size Days u knjižici ovdje: Small Size Days_flyer.

Podijeli na socijalnim mrežama
Skip to content