„U lutkarsko s kauča“ – novosti

U sklopu programa „U lutkarsko s kauča“, zbog tehničkih razloga, predstavu „Pipi Duga Čarapa“ autorice Astrid Lindgren i redateljice Ivane Djilas nismo u mogućnosti objaviti u najavljenom terminu.

Iz tog razloga, mala i velika publika od petka, 3. travnja u 12 sati moći će pogledati predstavu autorice i redateljice Olje Lozica „Divmali grad“, koja je također najavljena u sklopu spomenutog programa.

„Divmali grad“ multimedijalni je projekt inspiriran legendom o divovima u okolici Kastva, koji dječjoj kazališnoj publici nudi priču koja se može sažeti u tri jednostavne rečenice. Grad sretnih ljudi, u neodređenoj prošlosti, biva ugrožen bahatošću divova iz njegove neposredne blizine. Divovi žele izgraditi dvorac do neba, pritom ne birajući sredstva i zanemarujući dobrosusjedske odnose koje su dotad njegovali sa svojim manjim i slabijim sumještanima. Iako su veći i jači, divovi su smetnuli s uma da će u slučaju opasnosti morati potražiti pomoć upravo od onih na koje su zaboravili.

Predstava interaktivnom suigrom glumaca i unaprijed snimljenih i montiranih igranoanimacijskih sekvenci stvara unikatnu kombinaciju teatra i filma.

Link na predstavu biti će postavljen na web i Facebook stranici, kao i Instagram profilu Kazališta do 10. travnja u 12 sati, kada će ga zamijeniti novi naslov.

Novosti

Podijeli na socijalnim mrežama
Skip to content