Premijera predstave „PALAČINKA MOG ŽIVOTA“, autorski projekt  glumca i lutkara GKL-a Rijeka Davida Petrovića bit će izvedena u ponedjeljak, 7. svibnja 2012. u 19 sati. Sponzor predstave je Palačinka bar Baltazar!

„PALAČINKA MOG ŽIVOTA“ priča je o kuharu koji cijeloga života mašta o tome da napravi palačinku svoga života i pobijedi na natjecanju. U njegovoj kuhinji sve živi i svaki predmet ima dušu…Mislili ste da špinat, jaje i brašno ne govore? Prevarili ste se!

Želite li isprobati palačinku svog života dođite u Gradsko kazalište lutaka Rijeka!

S radošću Vas očekujemo!

Sponzor predstave je Palačinka bar Baltazar! Okuse njihovih Nutella, Jaffa ili ostalih neobičnih i iznimno finih palačinki možete isprobati i na našoj premijeri, a kakve sve čudesne palačinke stvaraju, provjerite na njihovoj Facebook stranici

http://www.facebook.com/profile.php?id=100003464414957

Palačinka bar Baltazar se nalazi u Tizianovoj 8 na Belvederu u Rijeci, a tamo u ugodnom ambijentu možete kušati slatke ali i slane palačinke. Za sve roditelje ovo je idealno mjesto za popiti kavu – u prostoru je uređena i igraonica za djecu, a nude i organizaciju proslava rođendana.  Sve informacije možete dobiti od ljubaznog osoblja na 051 800 645.

Podijeli na socijalnim mrežama
Skip to content