Povodom praizvedbe predstave Wanda LaVanda autorice Jelene Tondini (prema istoimenoj slikovnici) u Rijeci će se od 25.-28.01. održati niz događanja u kojima će glavni lik biti ovčica Wanda LaVanda!

U srijedu 25. siječnja u 17:00h u Dječjem odjelu Stribor Gradske knjižnice Rijeka održat će se promocija slikovnice Wanda LaVanda. Na promociji će se predstaviti autorski tim: autorica teksta slikovnice Jelena Tondini, autor ilustracija Andrea Kustić i urednica Danijela Nurkić. Moderatori promocije su Zlatko Vicić i ovčica Wanda, a slikovnicu će interpretirati glumac Damir Orlić.

U četvrtak, 26. siječnja je pretpremijera predstave namjenjena djelatnicima odgojno-obrazovnih ustanova ali i građanstvu, a nakon izvedbe upriličit će se i kratak razgovor s redateljicom Moranom Dolenc, autoricom teksta Jelenom Tondini i glumcima Zlatkom Vicićem, Petrom Šarac i Vanjom Jovanovićem.

Praizvedba predstave održat će se u petak, 27. siječnja nakon koje će biti organiziran i prigodni domjenak.

Tjedan će zaključiti Wandina mala radionica, radionica izrade igračaka od filca, koja će se održati u subotu, 28. siječnja nakon jutarnje izvedbe predstave u 11:00 sati u atriju GKL-a.

Predstava ostaje na repertoaru dva tjedna nakon praizvedbe.

 

Podijeli na socijalnim mrežama
Skip to content